Monday, June 11, 2012

Birthday Party Cyrus

Saya kan mula mula kan, malas nak pergi birthday party Cyrus ni. Bukan apa, mak penyegan orangnya. Agaga. Tapi memikirkan saya duduk rumah pun bukan ada buat apa, dahla majlis tahun lepas saya tak datang kan. Hehe tahun ni nak bagi alasan lagi ?

Lagipun, lama gila tak jumpa Miera ni :) last jumpa masa dia datang majlis saya dulu, 9 bulan yang lepas ye ;D

Orang BBST tu cakap nak gerak lepas Zohor. Itu dia yang duduk jauh kan :P Saya yang duduk dekat ni 3 lebih baru keluar rumah. Majlisnya start pukul 2 petang. Lepas tu tersesat sesat pusing sana sini mencari Blok 8 rumah Miera ni. Adalah dalam setengah jam kot terpusing pusing dekat situ. Asyik asyiklah nampak Blok 1, 2, 3. Rupanya kena masuk ikut situ baru jumpa 8 nya T_______T manalah tahu, signboard tak tulis pun. Haha.

Elok saya sampai, dari jauh lagi dah nampak dah Mek Ena tu. Itu muka memang saya cam. Haha. Boleh dia tak cam saya, tapi cam suami saya pulak. Ko jangan macam macam beb. Haha. Nebes tau first time jumpa ni t_t Naurah pun elok je nak salam, siap kiss kiss lagi saya, hehee. Jadilah dapat jumpa kejap, diorang pun dah nak gerak balik time tu.. Katanya rekod tetamu terlama duduk situ. Hahaha.

Lepas tu, dapat jumpa Kak Ana juga. Dapat praktis pegang baby Zara, ngeh ngeh. Birthday boy pun masa mula jumpa, elok je mood dia boleh salam kiss kiss juga. Lepas tu dia dah taknak kawan dengan saya pun, tsk.

Happy birthday Cyrus ! Bestlah party awak. Auntie suka sangat char kuetiau dengan roti jala tu, sedap !! Hehe. Baju ibu awak tu pun meletup kebabom glamor betul. Itu baru namanya majlis harijadi kan. Esok esok awak kahwin, auntie rasa baju ibu awak mesti lagi glamor :P Ngeh ngeh. 

Baju ko memang cantiklah Miera, suka tengok !




Ini satu je hasil tangkapan di sana. Ena tu dah tak nyempat nyempat nak balik, laju jeeeeee tak sempat pun kita nak mengambil gambar bersama kan. Mehla turun Shah Alam lagi, kita pergi makan ayam penyet. 


9 comments:

sharEna said...

klu x sebab dah lama, of kos aku teman ko makan sampai habis hokeyh =P

xde rejeki nk snap gambo sesama T_T suara Iim sama spt yg aku bygkn. tp suara ko mmg lain benar. kelaot betol tekaan aku hahahaha

btw happy akhirnya dapat berjumpa. mmg rezeki kita =)

sharEna said...

ajak mkn ayam penyet kat shah alam tu wong solo ker? klu orang ajak nie sllunya nak belanja kan? HAHAHHA

nanonano said...

nyampah nyampah!!

Ann Ilias said...

sobssss
mampu tgk aje pasal takde rezeki nak mai
T___T

asna cute said...

haah la cantik baju dia.. mesti mahal wo klu tempah.

~daRLee ZuRiS~ said...

dia nie mmg konon2 pemalu.nyampassss

wong solo kat s.alam tu tak sedap pun.sungguh mengecewakan.huhuuu

Zumie said...

wong solo sedap la...komen utk kak zuris hahaha..

syg awak nampak comel pakai baju tu..suke!

Stilla Royazrie said...

cantek lah baju izza tu suka nengok...:)

ppssttt btw yunk, masa pg kl mggu lepas tilla tak sempat pg melaka, tilla pergi melaka awal bln mei sbb join pertandingan aerobik tu yang sempat beli kasut tu kat melaka :)

atty's said...

berseri2 izza..skrg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...