Friday, March 23, 2012

FOS Warehouse Sale

Semalam balik kerja, gigih saya ajak suami pergi Glenmarie sekejap. Gara-gara nak menyibuk sama dengan FOS Warehouse Sale tu. Dahla dia tutup pukul 8pm. Elok benarlah Maghrib duk kat luar lagi tu kan.

Anyway, banyak juga beli semalam. Saya beli benda bukan-bukan aje. Dah kata aim nak beli baju tidur semua kan. Price starts from RM 3. Yang lain-lain tu ada jugak 50%, 70% semua. Pilihan masih banyak lagi, tinggal rajin ke tidak nak memunggahlah, kan.

Saya memang tak rajin. Pening kepala. Lagi pulak ini first time pergi warehouse sales. Kasut, barang elektrik, belt, pun ada. 

Ni details event :

22-25 March 2012

F.O.S Warehouse Sale

For 4 days only, F.O.S is having their Warehouse Sale
at Temasya Industrial Park.
Prices from as low as RM3!!

Products Offered
Apparels
Shoes
Night Wear
Bags
Accessories
Watches
Shoes
Socks
and more
Time
10am – 8pm

Location
No.18, Jalan Pelukis U1/46
Sekyen U1
Temasya Industrial Park
40150 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Malaysia

Copy paste dari sini ---> FOS WAREHOUSE SALE


5 comments:

nanonano said...

mende hok mu belinye?

Amie said...

Boleh jimat banyak ni...

~daRLee ZuRiS~ said...

Dia beli baju tido, na.untuk tatapan iim je lah.ngegeee...

dhiera said...

berapa pasang beli tu?

Zie Madini said...

kalauuuuu lah kat kuching ada gak sales nya. syorga woo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...