Sunday, February 12, 2012

Nasi Kandar Fareed - Line Clear !

Kali kedua ke Bukit Rahman Putra. Semata-mata nak cari nasi kandar Fareed ni ha. Macamkan saya ni suka sangat makan nasi kandar, walhal tak pun. Pengaruh internet semua ni, tskk. Kali pertama pergi dulu, tak berjaya menjumpai tapak kedai. Kali ni nak pergi, study betul-betul dulu map dia. Ahaha.

Akhirnya, sukses !


Nasi kandar + kambing + sayur dengan nasi kandar + ayam goreng + telur ikan + sayur dengan air suam dan teh o ais limau = RM 17. Rasanya murahlah tu kalau nak banding dengan Pelita ke Kayu ke kan. 

Kak Mass yang dah lama mengidam tu, bolehla pergi kak.. Depan kilang Yamaha tu je. Hehe.

P/s ni tapak kedua kedai ni. Yang first sekali gerai tepi jalan, depan sikit dari lokasi kedai ni kalau tak silap la Kak Zulie :D


5 comments:

Ietams said...

eh? dah ade dlm lot kedai ke?
selama ni akak pegi fareed line clear ni bukak payung kat tepi jalan aje.. *konpius

sharEna said...

bkt rahman putra? kt mane tu?huhuhu

nanonano said...

ksiannye, aku xpenah mkn ns kandar, haha

◕‿◕ M a S s ◕‿◕ said...

hahahaha.. memang tingin nak makan ni tapi mengenangkan jauhnya nak ke sana, haihhhh laaaaa.. tapi baca2 orang yang dah pergi, dorang cakap yang bawah payung tu lagi sedap..

izza makan ni mana sedap, fareed ke kayu ke pelita ke ? =)

Zumie said...

aduhh..sedapnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...