Friday, February 10, 2012

Dinner for Tonight

 Lama tak tempek entry resepi kan. Bukan bermakna saya dah tak masak sekarang, tapi sebab balik-balik benda yang sama jugak dimasak.

Tapi malam ni lain sikit, masak bawal sweet sour. First time siang ikan bawal, agak hancur jugaklah tepi dia tu. Haha. Ikan yang saya pernah siang cumalah ikan kembong je. Tu pun hancur jugak T_T



Bawal sweet sour dengan sayur campur. 

7 comments:

hOtMaMa said...

akak selalu siang guna gunting.. senang.. zass zass.. siap semua sekelip mata.. hehe

..DaK KeCiK.. said...

Sama lah kita yunk alih2 masak benda yg sama jer..Nak try masak gulai2 n kari2 tidak lah ada kepakaran..hihihi

farrah said...

kenapa tak mintak orang pasar je siangkan? hehe, senang!

nanonano said...

Bawal bkn keras sket eh? Senang nk siang, btw aku xmkn ikan yg pelik2 sket, so bab siang ikan ni mmg surrender la sket, haha

~daRLee ZuRiS~ said...

Aku lagiii tak pernah siang ikan.dan...nasib baik sharil pun jenis x mkn ikan.selamatttt...heheeee

si tuan putri kiUt said...

wahhh terus laparr.... rajinnyer masak dia...

pRincESs_N said...

Siang ikan pkai gunting sng..tp klo ikan besar2 suh org pasar je siangkan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...