Sunday, February 19, 2012

My Favourite Spa

Entry melekat selama seminggu. Please scroll down for new entry.

Saya nak share pasal satu spa ni, memang tempat favourite saya. Namanya Amarylizz Pride Spa. Last saya pergi buat treatment dekat sana masa 1 Feb hari tu. Yelah, saya cuti.. Suami kerja. So nak buat apa duduk rumah sorang kan :p


Hari tu saya buat massage sejam dengan try new facial - hot stone diorang. Hot stone tu memang best. Treatment ni semua mengambil masa lebih kurang 3 jam.

Saya mula-mula berkenalan dengan Amarylizz Spa ni masa 3-4 bulan sebelum kahwin. Yelah, orang nak kahwin sibuklah nak pergi spa bagai kan. Nak muluskan kulit, konon. Haha. Masa tu tengok dekat Milkadeal, ada offer spa ni. Murah memang murah. Boleh baca review deal tu dekat sini ---> MAD SPA REVIEW




Dan, saya juga ada membership dekat Amarylizz Spa. Dengan adanya member card ni, ada macam-macam benefit yang kita boleh dapat. Antaranya :

50% off all treatments on Members Day (Monday)
40% off facial treatments
30% off body treatments
50% off when you bring a friend or family member
20% off products purchase

Kalau untuk first time trial pun, 50% off for all treatments.

Pada pendapat saya, service dekat Amarylizz ni memang bagus. First time saya datang dulu, walaupun guna voucher diskaun tetapi layanan diorang tetap sama. Takdelah kalau guna voucher, layanan tu kurang ke apa. Sebab tu saya terus setia pergi ke sana je lepas tu :D

Untuk maklumat lanjut, korang boleh like Amalyrizz Pride Spa punya FB page. Diorang selalu buat promotion dekat situ.

Ataupun boleh call sana terus : 03-6142 2208

Address dia pulak : 41-1, Jalan Cecawi 6/1,
                   Seksyen 6, Persiaran Mahogani,
                   Kota Damansara, Petaling Jaya.

Kalau pergi sana, jangan lupa mention nama saya tau ! ;)


9 comments:

nanonano said...

lawo pashmina mu,
aku xbeli2 lg tuk alas kabinet opis ni, ade lebih2 xnk pkai bg aku ah weh, T_T

Erina Asmawani said...

lama gila ena tak g wat facial, last masa B4 kawen..beranak pinak blackhead da ni..hee..

must try their service ni pas bersalin. tuk mengembalikan kemulusan wajah..cewahh. mulus katanya..haha

sharEna said...

pashmina yaawwwww!

~daRLee ZuRiS~ said...

Ok.beres.tp...nk cakap izza ke sweethoney? ;p

nyna said...

dia kalau pesyen blog boleh like komen aku dah like komen kak zuris haha

dhiera said...

bace address terus tak jadi nak pergi. malas nak ke damansara~ ahaha

farrah said...

kita teringin gakkk tapi alahai jauhnyaaaaa nak rempuh traffic tu tak tahan tuuu...

Zumie said...

jauhla syg..huhu..bestla spa spa ni.nak jugak

pRincESs_N said...

klo dkt bngi putrajaya dah terjah dah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...