Monday, January 9, 2012

Tujuan saya menulis blog

Saya suka menulis.

Saya suka share apa yang berlaku pada saya dan keadaan sekeliling.

Saya nak rekodkan kenangan dan pengalaman tu.

Saya dapat ramai kawan.

Tapi apa yang ditulis dalam blog ni cuma 10% sahaja kot dari kehidupan saya. Jadi you can't simply judge me based on my writing.. Saya banyak merapu je, tahu ?

Why so serious ?


<--- Nang if you LIKE

2 comments:

farrah said...

kenapa? ada yang kacau izza ke? tak boleh tengok orang senang ke? ;)

Redbloodsnow said...

yup yunk. same goes with me. mcm blog aku kn...maybe org pikir aku tulis cam 90% dari kehidupan aku dlm blog...but the fact it...baru 10% je dorg tahu ttg my life :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...