Wednesday, January 25, 2012

Krabi : Gambar

Godek-godek kamera, ada lagilah gambar berkaitan entry sebelum nak share :D


Pagi yang nak pergi island tour tu kan, sebenarnya kan.. Terbangun pagi je tengok dah cerah. Kena tunggu pick up dekat lobi hotel pukul 8, jam masa tu dah pukul 7. Gelabah kejap dibuatnya. Haha. Tapi lambat pun, sempat juga pergi breakfast. Gerai dekat area depan Masjid Ao Nang.


Pagi-pagi makan nasi. Nasi Lanta kot nama dia ni. Sedap.


Sticky rice. Ini, boleh tahanlah. Tapi kering sangat.


Dan air kopi yang sangat sedap !! Makcik tu punya kopi memang sedap gila mantap :D


Biasalah suami, memang suka candid ekspresi entah hape hape bini dia ni. Sedang menikmati kopi ais di waktu pagi yang nyaman.

Yang berikutnya, gambar-gambar masa kat jeti sementara tunggu bot nak ke Phi Phi Island.



Ini penting. Sapu sunblock walaupun kulit dan sememangnya hitam kan.


Nampak plaster kat tapak kaki tu ? First night dekat Krabi lagi dah tercedera. Kaki tertusuk lidi pancake tu, tajam dan dalam lukanya boleh tahanlah. Terhincut-hincut di sana T_T




Yang berikutnya pulak, gambar-gambar pemandangan lagi.



Sekian.




<--- Nang if you LIKE

5 comments:

Zumie said...

cantiknya laut..rindu nak snorkling :(

Hana Soffelia said...

Seronoknya dpt jln2....

Miss A said...

cantik!!!

nanonano said...

xde gaye rupe bini org pun, klu dah ade ank nanti cmne la, kehkehkeh :p

cantik gler weh tmpat2 kt ctu,
aaaa aku ske pantai dia tu, hijau ke biru tu?? hehehe

Redbloodsnow said...

eee lapa aku tgk makanan tu. dah tgk kosong perut ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...