Thursday, January 12, 2012

I'm blue


Salah satu baju yang dibeli secara berjemaah dengan #gengshopping. Hehe. Eh bukan baju je, seluar pun sama :p Itu seluar ye, baggy pants. Sumpah selesa gila terus rasa eh kenapa aku tak beli je ketiga-tiga warna yang ada :p

Riza, kalau tak silap Riza pun ada beli blouse tu kan? Hehe.

P/s expression muka tu bukan bajet comel ke apa, colleague saya malas nak layan saya mintak tolong ambil gambar maka dia main snap je masa saya tak ready. Haha.

<--- Nang if you LIKE

9 comments:

dhiera said...

collegue tu mesti dah biasa amek kan gambar kamu ni. tu yg malas nak lyn tu. hekhek

pRincESs_N said...

Next batch..sebulan stgh dr skrg...ehhh...ke stgh bln?? Hahaha

~daRLee ZuRiS~ said...

Kalo org tinggi pakai camtu, cantik aje kan

nanonano said...

yg ni bru comel, hehehe xdpt bayangkan gane klu mu pregy nanti,
adekah berlilit2?? berbelt bagai gop?? :p

sharEna said...

aku suke dressing ko gini...

Nem0 o0h Nem0 said...

ko still diet lagi ke yang? nape gmbr ni nampk ko makin kuruss..?

Ciare Baha said...

kuwusnya mak jeles ;p

si tuan putri kiUt said...

wuhuuuu nmpak slim.... diet ek?

cantik!...

nurul riza said...

eh kita pkai baju yg sama pada hari yg sama..hihi..selesa je pkai baju ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...