Friday, December 23, 2011

Ombak Rindu

Hari Rabu lepas, saya memandai-mandai booking tiket wayang. Siap booking dua sesi lagi, 8.45 malam dan 9.10 sebab takut tak sempat. Lagipun tak tanya lagi suami dia setuju tak nak pergi. Lagipun booking kat Cineleisure tu tak pakai duit pun. Hehehe.

So, bila usulkan pada suami.. Beliau cakap ok je. Balik kerja je siap-siap terus nak pergi e@Curve. Dah nak sampai tu, baru suami nak tanya..

Eh, sayang beli tiket cerita apa ye ? 

M14

Oh. Yayyyyy bestnyaaaaaa !

Si isteri blur sekejap sebab kenapa macam happy betul suami saya ni.

Saya tanyalah, kenapanya ?

Takdelah, abang ingatkan sayang beli Ombak Rindu. Dah redha je kena teman isteri tengok cerita jiwang. Haha.


Kelakar ye. Patutlah senyap je sepanjang jalan. Tu mesti duk berkira-kira dalam otak ee tak bestnya kena layan bini tengok Ombak Rindu. Hehe.

Untungnya awak sayang sebab bini awak ni tak berminat nak tengok Ombak Rindu pun :)


<--- Nang if you LIKE

3 comments:

atty's said...

itulah..along pun mmg dah pesan awal2 taknak tgk ombak rindu..

nanonano said...

haha nape xminat weh?
ni sure xbc novel tu kan?

Redbloodsnow said...

hahahahahahahaha. tersengih aku bc conversation korg tu. hepi nah dia bila ko x beli tiket ombak rindu ek...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...