Tuesday, November 15, 2011

Takde Air

Adoi, sabar ajelah saya malam ni rumah saya takde air lah korang. Semangat aje saya dari pagi tadi dah fikir nak masak apa malam ni. Dahla semalam suami request masak kangkung belacan, saya janji hari ni baru nak buat. Sekali air takde, nak masak apanya ?

Tadi kitorang ingatkan sebab tak bayar bil air lagi ke air kena potong ke paip kena kunci ke. Haha. Risau kejap sebab memang bil air yang RM5 tu masih belum berbayar lagi dekat management sini :D Haa, reti cuak kan. Cepat-cepat kitorang siap tadi nak turun bawah tengok paip air kita ni dah kena kunci ke..

Sekali turun bawah nampak notis ada gangguan bekalan air 15 dan 16 Nov uolsssss. Apakejadahnya ini sampai dua hari takde air ? Nasib baik ada satu bilik air ni masih ada air. Air sinki dapur dengan bilik air dalam master bedroom dah kering langsung. Jadi, awas ye jangan ada yang tuduh-tuduh saya tak mandi. Hahaha.


Muka budak dah mandi wangi-wangi (Budak ke kau ??? Haha)

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

nanonano said...

Muke budok sokmo, xsbr nk tgk muke keibuan trpancar nanti,hehe

pRincESs_N said...

paling x suke bila rumah x de air..ape pon x bley buat..

Zumie said...

ololo muka cam dak sekolah je haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...