Wednesday, November 9, 2011

Siakap Tiga Rasa


Ini dinner kami pada malam ni. Senang kerja saya, tak payah nak masak dua tiga lauk. Satu lauk sekali sayur semua dalam tu. Kihkih. Aci kan mengelat macam tu ? 

Resepi saya ambil di sini, kredit pada Lina_Pg

Versi ni totally different dari emak saya punya resepi. Tapi jenuh saya telefon emak, tak berangkat. Tak sedar telefon berbunyi agaknya emak saya ni T_____T 

So, kali ni saya try buat versi ini. Sedap juga. Bolehlah korang cuba jugak kalau berminat 

;)

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

farrah said...

kita punnnn selalu masak satu lauk jeeeeeee ;) esp. weekdays.

Hana Soffelia said...

Kita orang punya peberet ni. Tapi kami lbh suka ikan kerabu. Goreng garing2. nyam2.. Pernah sekali 2 je cook for him.

nanonano said...

byk rempah kisar ehh, xyah taruk sos yer??

Cho Zila said...

aci jer kalau ada orang makan.... akak memang suka buat benda cam gini masak 1 jenis makan yang der ikan@ ayam ngan sayur2...

Zumie said...

uikss tertengok lapa sudaaa:(

saya_arief said...

sedappp ni..

singgah lepas main tikam nombo.
haha.
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...