Tuesday, November 8, 2011

Bread Butter Pudding

Dari hari tu duk terliur, akhirnya dapat jugaaa saya buat bread butter pudding ni. Masa buat bread butter pudding ni kan, red velvet still dalam peti ais.. Belum berpotong pun lagi. Neh la dia, jenis suka membaking.. Makannya tidak. Masak banyak-banyak lepas tu paksa orang makan T_T

Heheeee.


Pagi sebelum balik KL sempat lagi kletung kletang kat dapur.


Nyums, tapi tak cukup garinglah. Lepas tu lembap sikit. Maybe sebab adik saya tertuang susu berlebihan dalam ni kot -_-"


Makan dengan cream sauce. Nyums. Resepi neh saya ambil dari Ayein ^_^

Tapi macam rasa telur dia kuat sangatlah. Ke saya yang terkurang letak esen vanilla.

Apapun, lepas sudah mengidam NAK BAKING bread butter pudding ni :p

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

nanonano said...

aku ngidam mascorpon,aci? hahaha

pRincESs_N said...

aku bnde2 pkai telur ni mmg lebey kn sket esen vanilla..klo x mmg x mkn gue..haa..actually klo ko sejukkn dlu..baru die x lembap..sedap dimakan sejuk2...hahaha

Afendi Othman said...

macam sedap je..antar kat upm satu...

Qaseh said...

nampak macam bset je...

Zumie said...

sedapnya..aku try buat dulu tak jadi..haha salah setting kat oven tu..nak try lagilahh..:P

Hana Soffelia said...

If xgaring, sbb terlebih susu tu. nanti cuba lg. Nice deko.

syimiekitty said...

nampak sedap la..tp tak pernah makan puding roti...sedap ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...