Thursday, November 24, 2011

Gerbera-Theme Wedding

Putri, kita pandai-pandai je letak gerbera-theme wedding tu kan. Hehe kalau salah mintak maaf.

Saya kenal Putri ni melalui Twitter aje tau. (tapi mana entah Twitter awak sekarang ni Puan Put ? Hee)
Dan kebetulan rumah kitorang dekat aje. Jadinya masa beliau kahwin, saya pun pergilah. Sebab memang betul-betul dekat :p


Tema grey-pink. So sweet je. Seronoknya tengok orang kahwin tehehee rasa nak kahwin lagi sekali tapi masih nak kahwin dengan lelaki yang sama :)


Inilah pengantin yang soooo sweet itu.

Congrats untuk Put dan suami !

<--- Nang if you LIKE

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...