Wednesday, November 16, 2011

Dia Terima Nikahnya

Pengantin baru dua bulan dah dapat soft copy dari photographernya. Makaaaaa, haruslah kita kongsi ye di Facebook. Saya layan cd ni sambil tersenyum sorang-sorang. Ajak suami layan sama, nak taknak je. Hampeh kan. Perempuan memang suka feeling lebih :P


Siapa nak view, boleh click link ni 


Siapa yang bukan friend, sorry anda tak boleh view hehe

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

nanonano said...

iim terima izzanya..ekekeke

Hana Soffelia said...

Jelesnya. Hana xpdt lg soft copy dari photographer..

pRincESs_N said...

bkn ko yg baru kawen je feeling..aku trus tgk album nikah aku feeling2 jgk..hahaha

Attoae said...

alaaaa kak, nk tngk jugak ;(((
nk amik feel kawen nih.. ;p

dhiera said...

simple ye baju nikah tapi sangat nice~

sweethOneY said...

Nano - Hahaha yeee betul tu

Hana - Album pun dah dapat ni :) Hehe kita kawen tarikh sama kan ?

Ayein - Best kan layan gambar nikah ni

Attoae - Hehe, addlah FB :)

Dhiera - Haah baju kita simple aje. Just simple baju kurung moden :)

hOtMaMa said...

cantikkk!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...