Monday, October 17, 2011

Hari Minggu

Hi !

It's Monday again !

Pagi-pagi lagi otak saya dah ligat berpusing fikir nak masak apa untuk dinner nanti. Saya je ke yang macam ni, ataupun korang pun macam tu jugak ye ?

En Suami dah siap pesan pagi tadi,

Sayang janganlah masak banyak-banyak sangat. Nanti abang terpaksa makan banyak jugak. Abang nak diet ni.

Haha, sooooo comellah kamu ni sayang ! Lepas ni jangan complaint ye kalau saya masak nasi tak cukup :p


Hujung minggu hari tu biasa-biasa aje. Except for last Saturday, birthday kawan saya..


Cepat pergi wish birthday dekat dia !

Lepas tu, Sabtu macam biasa.. Kerja half day, tapi dah macam full day. Patutnya balik pukul 1.40 petang tapi lajak sampai pukul 3 lebih ke pukul 4 entah. Lagipun hujan lebat gila kan Sabtu hari tu. Nasib baik dah siap pesan dekat suami, tunggu saya message baru gerak ambil saya. Oh, merasa jugak saya pergi balik kerja berjemput berhantar :p Walaupun cuma hari Sabtu je berpeluang macam tu :)

Lepas suami jemput di ofis, kitorang terus balik rumah mama kat Seri Kembangan. Ni memang rutin setiap minggu ni. Kalau tak balik bermalam pun, akan balik sekejap hari Ahad :)


Sebenarnya kan.. Kan.. Saya teringin benar nak pergi book fair dekat Maeps tu. Tapi tak sempat. Nak pergi beli Shopaholic Series sebenarnya. Tahun depan ajelah kita pergi beli ye T____T Siapa pergi sana ? Best tak ???


<--- Nang if you LIKE

7 comments:

pRincESs_N said...

lorr..x ckp nk buku tu..taw aku blikn...tp tlalu byk shoholic series tu...aku tgk pon merambang walaupon x bace..

Hana Soffelia said...

Since hubby duk jauh, xdelah blik kerja fikir nk msk apa. Cuma weekend je fkr, xnk msk benda sama je. :-p

btw, bookfair tu smpai bla ye, coz this week maybe g serdang kot. If ada lg nk glh bookfair tu.

aNaYaNa said...

tak ader suami untuk dipikirkan nak masak apa untuknya..ahaha..

ceera said...

kahkah aku dah beli novel tu smlm. nape tak cakap, boleh aku belikan hehehe

nanonano said...

cehh sabtu hr tu smpai ptg,
tp aku melongok gak sorg2 kat ym, grrrrr

~daRLee ZuRiS~ said...

tak.otak aku hari2 pk harinie nak beli/makan kat mana.
hehehee ;P

Redbloodsnow said...

HEHEHE....sengih aku baca statement iim tu yunk...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...