Tuesday, October 4, 2011

#GengShopping

Hari tu, masa sembang-sembang dekat Twitter.. Ayein ajak shopping di alam maya beramai-ramai. Sebab pembelian kena secara pukal. Hihi. Tweet punya tweet, saya terpengaruh sekali. Mula-mula diorang mentioned tu, saya buat tak nampak je. Ater, gaji tak masuk lagi time tu. Iman pun masih teguh lah kan. Sekali gaji dah masuk, terpengaruh dibuatnya. Nasib berjaya mengawal diri, order dua helai je. Hihihihi.

So, Ahad lepas pergi rumah Ayein kejap. Jumpa tokey baju ni ha. Korang tak tahu, masa bungkusan baju-baju tu baru sampai kat tangan dia, dah macam Indon jual baju je. Semua #gengshopping duk request dia try dan twitpic baju masing-masing. Haha masing-masing tak sabarrrrrrr.


Tokey baju dengan anak bujangnya yang handsome. Kemain kuat mengentut ok si Aryyan ni. Nasib laaa awak ni wangi. Haha auntie tengah nak amik aura baby ni. Eh. #justsaying

By the way, kualiti baju yang dibeli adalah memuaskan hati. Bolehla kita second batch nanti ye? Ok ow, En Suami dah jeling. OK tak tak.. :P

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

♥z@z@♥ said...

kan kan..sila sila second batch ye..saya sudah..=)

pRincESs_N said...

bila mau 2nd batch nyerr...???

nanonano said...

haaaa?? xfaham

yanie anuar said...

ziarah n follow...salam perkenalan

dhiera said...

untung la tokey baju online~

nyna said...

alaaa nak jugak beli kemain kuat shopping ye kak sekarang

farrah said...

ehhhhhh shopping katner niiiiiiii!!!

Redbloodsnow said...

wah...N dh jd tauke baju. ketinggalan info lah aku if like that..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...