Wednesday, October 5, 2011

TGIF

Ehhhhhh, belum Friday lagi dah TGIF ???
Hehe, kat sini everyday is Friday kan.. First time saya dan suami cuba makan di sini.


Lamb chop - RM 46.90

Suami sebagai penggemar kambing confirmed akan pilih lamb chop je di mana-mana western restaurant pun. Saya pun penggemar jugak tapi kali ni rasa nak cuba benda lain pulak.


Steak - RM 56.90

Saya pilih Tennesy Steak. Adalah sedap tapi tidak memenuhi expectation saya. Rasa lamb chop jugak yang sedap. Haha. 

Lain kali saya nak cuba lamb chop di Suzi's Corner pulak lah. Boleh tak En Suami ?

Harga keseluruhan menu di atas beserta air dan juga service charge dan tax adalah RM 142.45. Sekali-sekala bolehlah. Hari-hari memang botak T_T

P/s Baru update harga sebab ada yang tanya. Betul jugak kan, kadang kita teringin nak masuk tapi tak tau range harga macam mana, so sini saya letak sekali ye :D Zue, next time I nak try Gardens pulak :D (eh, bukan kat atas kata nak pergi Suzi's ke? #dasarkuatmakan)

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

nanonano said...

alahh ksiannye aku jakun T__T

Zumie said...

harga camne?daku tidak pernah pergiii

sharEna said...

mahal la tgif T_T

pRincESs_N said...

menangis tgk harga...sobbs...nti try r victoria station..tp aku sndri x pnh pigi..hiks

Hana Soffelia said...

Sekali sekala apa slhnya mentedarah benda mahal mcm tu.. baru puas hati, byr mahal2, pastu mkanan sodap. ^_^

farrah said...

sedapnya! lama rasa tak makan steak.

dhiera said...

TGI ni betul2 halal ke?

dari kajian saya, dia tak dapat sijil halal jakim sebab dia ada sediakan alcohol~ tp sure, masakan dia ada campur ke x~

hopefully tak campur lah sebab ramai melayu makan kat sini.

Redbloodsnow said...

YA AMPUNNNN...nangis nah! melior aku yg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...