Tuesday, September 13, 2011

Minnie Mouse

Sambungan entry beraya sebelum ni. Balik dari rumah Farihah, lepas Maghrib ada makan-makan pulak dekat rumah ex housemate. Ee, makan-makan saje. Hihihihihi, jaga-jaga Cik Salmah, awak tu ada satu lagi majlis minggu ni.. Karang baju sanding tak muat tak tahu ayokkkkkkkk *gulp!

Ye, gambar ni tak ready. Motif nak letak jugak sebab nak tunjuk tuan rumah tu :D Dia kannnnnn, ada baby gegirl kannnn yang comel sangat. Dah lah manja pulak tu. Manja dengan saya jelah, sebab dah biasa dengan saya sebelum ni. Kesian En Suami, dipujuk-pujuk nak pegang si gegirl tapi gegirl lari. Hahaha. Budak-budak tak suka kamu la sayang, lalalaa.

Ololooorrrr, muka manis ayu je. Senyum simpul malu-malu, haish. Geram.

Ini paling geram. Tengok gambar ni, rindu pulak kat ini budak. Grrr ! Tengoklahhhh senyuman dia tu, mencairkan hati.. Macam Minnie Mouse kan muka dia ? Haha, kena belasah dengan ibu dia karang cakap anak dia Minnie Mouse :p Babies are cute indeed.

Ops, jangan tanya bila nak ada anak pulak ye.

I baru 2 minggu kahwin, rileks la dulu !


<--- Nang if you LIKE

6 comments:

Redbloodsnow said...

a'ah kan. cam minnie mouse la senyuman dia..hehe. so cute! haa...ko lak cecepat bagi aku anak buah ek..hehe

H.J said...

hoho..ada rezeki dapat la anak tu..ehe

pRincESs_N said...

comelnyerr...sweet sgt2...

farrah said...

haah, manisnya senyuman budak kecik tu... geram!

nanonano said...

pandai budak ni senyum

Ietams said...

comey mata dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...