Sunday, September 11, 2011

Lagi Gambar Sekitar Majlis Nikah

OK mari update secara ekspress. Kesian suami ditinggalkan sorang-sorang sebab isteri curi masa nak update blog kejap.

Saya nak share gambar sekitar majlis nikah ni.

Lelaki kesayangan. Sangat kacak pada malam tersebut *jantunglaju

Ayah sendiri yang mengakadkan :)

Wajah emak dan ayah selepas menerima menantu sulung. Hehe.

Perempuan nervous. Waktu ni dah selesai semua urusan tau, tinggal nak batalkan air sembahyang dengan serahkan mas kawen.

Terima kasih sayang.

Upacara pembatalan air sembahyang. Hati sangat gembira dan automatik tersenyum bila terpandangkan cincin ni :)

Mmuah, sayang bini abang *kata beliau di dalam hati

Husband and wife.

Emak dan ayah tercinta.

Adik beradik tersayang, adik lelaki je tak join sebab sibuk di luar. Sangat reliable adik lelaki saya ni, tsk terharu. Lapanploh kali dah puji dia neh, mesti kembang dah tu. Haha

Mama dan baba.

Girlfriends !

Oh btw, saya rasa beruntunglah. Ex gf En Suami siap bagi tips pemakanan En Suami kat saya. Korang ada ex gf suami yang concern pasal life korang ? Takde kan, takde kan ??? Haaa, saya ada.. Jangan jealous ;) Thanks ye, buat susah-susah je share tips yedak ?

Kbai.


<--- Nang if you LIKE

12 comments:

nanonano said...

Haha cantekkkk semua, btw, iim ckp ape psl x dia tu? Haha psiko btl, xmkn ati ke dia nengok blog mu lg skrg? Hehe

farrah said...

cantiknya kamu! :)

atty's said...

memang cantik sgt izza..tahniah..smoga kalian berdua bahagia selamanya .amin

syahirah sabri said...

grats :)

asna cute said...

erkk.. apekah menyibuk hal rumh tangga org EX EX nie? xde life ke dia.. xmalu betul~

pRincESs_N said...

so sweet..part kiss2 tu akak suke..

Erina Asmawani said...

comellll! cantikkk! suka tengok ;) congratz yunk..selamat menempuhi alam rumahtangga yg best! :D

dhiera said...

suke dengan tudung.. cantik! pelamin pun~

putrinorashiqin said...

cantik jer semua...nak tgk lagiiiii ske !

Redbloodsnow said...

lawanya ko yunkkkk. jelessss tgk. cam minah arab. lawa! congrats dr aku :)

nyna said...

haha makna lan dia saiko EH :B
aku suka gmbr nikah lagi yong

sweethOneY said...

Na, aku pun lagi suka gmbr dengan baju nikah cantikkk kann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...