Friday, September 23, 2011

Bawal Power

Hari ni saya sorang-sorang aje kat ofis. Adalah sunyi dan bosan. Sebab takde orang kat ofis, saya sempat lari keluar pergi beli breakfast kejap :D


Hari ni pakai hijau hitam. Pagi tadi masa bersiap, suami tegur..

Syg punya tema hari ni hijau hitam ye ?

Hehe *sengih je

Macam pokoklah syg ni.. Hijau je..

Tapi pokok mana ada hitamlah !

Hitam tu syglah.. *big grin

Ko tengok, suami saya ni memang suka menyakat :)

Btw, hari tu kan suami bawak saya dinner dekat food court sebelah Sunway Giza tu. Alaa, ada dalam The List saya ni :P

Ini nama dia bawal power. Rangup krup krup. Boleh cari dekat food court area sana lah ye, tapi saya tak gemar sangat makan bawal, so biasa-biasa je :P

<--- Nang if you LIKE

2 comments:

Hana Soffelia said...

Look very yummeh.. ^_^

pRincESs_N said...

Seri pgntin masih ade...hiks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...