Wednesday, August 17, 2011

The List

Entry ini khas untuk En Tunang saya sebenarnya.

Saya ni kan kuat makan orangnya. Nafsu makan yang kuat sebenarnya, bila dapat makan tu tak habis pun kadang-kadang. Buruk kan perangai. Kalau nak tu, dan-dan tu kalau boleh nak. Dah dapat makan, kadang tak habis pun. Ataupun selalu frust sebab tak sama dengan expectation.

Dannnnnnn.. Saya adalah seorang yang sangat cepat terpengaruh. Nak nak lagi bab makan sedap. Hoih, orang buat review sedap.. Terus melonjak-lonjak rasa nak pergi jugak. Ataupun blogwalking dekat blog masakan, selalu drooling je. Telan air liur weh kalau tengok blog masakan ni kan. Nak-nak bulan puasa ni. Coooobaaaaannnn..

En Tunang selalu perli saya, dia cakap kepala saya ni macam ada keluar bubble yang semuanya pasal makanan je. Dasar kuat makan. Haha. Kadang-kadang tengah makan benda lain ni, kepala otak dan mereka nak makan benda lain pulak NANTI.

Semalam beliau cakap kat saya, Sayang cuba listkan tempat makan yang Sayang nak pergi.. Nanti kita pergi ye.

Dengan ini, saya nak listkan di sini ye sayang. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata ?

1. Burger SS 15 Subang Jaya
2. The Humble Chef, Pusat Bandar Damansara
3. Mi Udang Mak Jah, Wangsa Maju
4. Asam pedas tetel (tak tahu mana sedap, masak sendiri ok jugak kot? :p)
5. Bawal Power @ Selera Central

Eh, 5 je ? OK, buat masa ni lima ni aje. Boleh tak penuhi keinginan saya ni sayang ? Boleh ye ye ye ??

Saya tau En Tunang perli saya je sebenarnya suruh buat list bagai ni, tapi ada saya kisah ? Hehe, janji untuk ditunaikan ye sayang.. love you :P

P/s I put backlink without the owner permission. If you are the owner and would like it to be remove, kindly inform me. Tq.


<--- Nang if you LIKE

6 comments:

MieZa said...

mieza pon suka makan...kita nie mcm nak sama lah...hahaha kalau nak, dan dan sekarang jugak nak...hahaha

Redbloodsnow said...

hahaha...hi five yang! aku pun sama lah kuat mcm spt yg ko dh masak tahu...hehehe.

haaa iim, pa ko tggu lg. cepat bawa adik aku ke listed tmpt tu. kang kempunan batu belah batu bertangkup kang dia nnti...HOHO :P

nanonano said...

hahhaa parokkk..
dh la sane byk tmpat mkn sedap2 ek,
cer dtg kuantan, mmg mkn kopok je lah mu hr2, hahahha

atty's said...

sama ar ngn along ..selalu perli kty ..

kty pun suka makan..huhuhuhuuu..

pRincESs_N said...

tiiihaaa...amik ko dia da listkan da...ade lebey kurg 10ari tuk tunaikan as tunang tsayang...kekeke

nyna said...

komfem dah tu abg iim bwk pegi nanti
lepas tu ckp kat aku sedap ke tidak
haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...