Monday, August 22, 2011

Teman Makan


Ini saya. Saya ni seorang gadis yang kuat makan. Dah cerita kan sebelum ni ?

Ini boyfriend saya. Dia pun sama kuat makan. Sebab tu dia montel. Kih kih, takpe montel lah saya suka.. Hehehee. Perlu keeee tulis begini =.=

Boyfriend saya ni baik tau. Dahla baik, sangat memanjakan girlfriend dia pulak tu. Jarang sangat apa saya nak tak dapat. Dah jadi spoilt brat dah saya ni. Hehehe (ini segmen puji boyfriend sendiri)

Ingat lagi tak entry sigadiskuatmakan ni sebelum ni ? Ala, yang siap buat list nak makan apa tuuu. Hehe, sian boyfriend dia kan. Memanglah sigadis tak pernah paksa siboyfriend tu untuk penuhi keinginan dia. Tapi siboyfriend mana boleh duduk diam bila sigadis dah cakap yang dia nak :)

Nyums. Mi udang MakJah yang srious adalah lazat~ Sedap, hirup kuah sehingga ke titisan terakhir. Memang bestlah mi udang ni. Udang adalah banyak, kena selak udang baru jumpa mi :D Confirm nak repeat lagi lepas ni.

Boleh scratch satu daripada 5 benda dalam list tu dah sekarang !

;)

Thanks sayang !

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

nanonano said...

Haha bertuah bdn esp perot la, hehe

Stilla Royazrie said...

sedap nye yunk...nak sikit...hehhehe

pRincESs_N said...

tcapai hajat ekk...huhu...weh..aku rase iim mcm da kurus sket kot compare awl2 jmpe dlu...

sweethOneY said...

@Nano - hehehee tau takpeee makin bulat perut sayep

@Tilla - hihihi meh la sini

@Ayein - tulah, tercapai hajat. keh keh. ini cara2 belum pregnant :P

yeke dah kurus sket mamat tu? hahaha suka la tu klo dia baca ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...