Sunday, August 21, 2011

Last Date


Semalam saya dan boyfriend pergi ke Serdang. Untuk fitting baju sanding belah KL. Dup dap dup dap. Masing-masing tak percaya. Tihihihi lagi dua minggu nak kawen wuwuwuwu.

Dalam butik. Majlis dekat KL adalah simple aje. Kitorang buat makan-makan saje :) Sapa yang tak boleh datang majlis kt Kuala Kangsar tapi masih berniat nak datang, jemputlah datang yang belah lelaki ni ye. Dekat Seri Kembangan. Siapa yang dah dapat kad, sila refer kat situ aje yep :p

Masa hantar saya balik semalam, cik abang cakap..

OK sayang, jumpa lagi dua minggu ye ?


Saya terpinga-pinga sekejap. Eh, kena kuarantin ye ?


Kena ye korang ? Hehe, OK !

Tahun ni takde mood nak beraya pun. Baju raya sehelai pun tak ada. Kita lebih kepada mood kawen la kot ? :P


<--- Nang if you LIKE

7 comments:

pRincESs_N said...

Kuarantin 2mggu...kjap jekk nti rs..pasni jmpe tuka status...

fatin syamimi abdul rashid said...

bestnyaaa nak khawin dahhhh . mesty excited kan ! heeee

-eLyNhere- said...

2 mggu tu mcm lame kan? tp kene jgk kuarantin katenye utk naik seri? eh yeke? mandai jek kite ni. haha.

kite rase pun mcm akan dtg kat belah laki jek. sbbnye majlis kat umah iza tu masih ade kt kg lagi.. :'(

farrah said...

kita dulu kuarantin on paper je hehe. sebab banyak benda settle sendiri je, siap siang before nak nikah tu sempat keluar sendiri gi cari barang. gila tak ikut adat.

lilRed Farah said...

kad belom sampaiiii. hari hari check pos box! wuwuwuuwuwu

atty's said...

nanti 2 minggu lagi jumpa leh lepaskan rindu dendam..

nanonano said...

kejap je kan?
aku tumpang neves same :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...