Saturday, August 20, 2011

Ramadhan 2011 - Day 18

Menu berbuka dua hari lepas. Gigih nak update juga.. Sebabnya kan.. Kann.. Kannn.. Kite masakkkk *pintal-pintal hujung tudung

:P
Sambal ikan bilis dengan sup ayam.

Ini adalah beli, tak reti nak masak pun. Jadi jangan mintak resepi. Eh.

Inilah air tangan yours truly. Hehehehehe. Kecohhhhh. Masak sup ayam yang senang pun nak kecoh kan :P

Sebenarnya kan, masak sendiri lagi puas hati dari beli kat param. Asyik frust aje kalau beli. Hari tu saya beli, kuih ketayap basi. Dia pakai kelapa lama kot. Tak aci tau, kalau nak berniaga tu ikhlas la sikit makcik..

Selamat berpuasa di hari ke-20 !

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

nanonano said...

rasenye smbal bilis lg senang msk dr sup kot? :p

pRincESs_N said...

Smbl ikn bilis si yaya plg mantap...huhu...

Isk..x bek bniaga cmtu..aniaya org jekk..x berkat...

farrah said...

setuju, jauh lagi puas hati masak sendiri daripada beli kat param. and with recent cases sampai melibatkan kematian sebab keracunan makanan, tobatlah memang takkan beli lauk dah daripada param. even kuih pun maybe dah tak... tak berani amik risiko! huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...