Wednesday, August 10, 2011

Ramadhan 2011 - Day 10

Wah kejap aje dah hari yang ke sepuluh kan. Dag dig dug sungguh lah !!!

Hari ni saya berbuka puasa dengan En Tunang di G*lam Mee, Kota Damansara. Selalu lalu depan kedai tu tapi tak pernah singgah. Hari ni duk google "kedai makan sedap area Kota Damansara" asyiklah keluar G*lam Mee tu. Jadinya mau try :D

Dia pesyen gerai kecik-kecik ni. Satu gerai air, gerai desserts, gerai nasi campur, gerai mi dan sebagainya :D So, saya nak cuba mi goreng daging, En Tunang pulak setia dengan nasi campur sebagai menu wajib berbuka :p


Kurang menyengat lah. Maybe kedai ni overrated kot :p rasanya no more visit to this restaurant kot.

Saya di hari yang ke sepuluh. Berat pi mai pi mai tang tu jugak dia. Tak 54, 53. Grrr bila kamu mau bergerak ke 50 ni penimbang hoih.

Rasanya saya adalah seorang paranoid kot. Dan obses body kurus cung melecung. Eh mau tak paranoid kot. Better baju nikah saya longgar jadi masih boleh alter daripada jadi sendat kan !

OK, jom tidur korang. Esok nak bangun sahur kan ;)

Goodnight peeps !!!

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

nanonano said...

dh same kurus ngn nono aku tgk mu neh

putrinorashiqin said...

wahhhh dah kurus gila skarang nih ...tapi mee ghulam memang tak sedap dah ...dulu sedap masa dia jual atas basikal

Erina Asmawani said...

kurusnya kamu yunk ;) debau2 tak lagi bape minggu je bergelar anak dara? hehe

ena bg alamat kat sini je la eh..
6, Jalan 18/35, Seksyen 18,
40200 Shah Alam

P/s: dah tengok bunga pahar Izza kat blog kak sue..tantek2! :D

PutRee SeJiNjaNg said...

ok lah tu yunk...aku nye berat badan still tak trn2 lagi ni..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...