Sunday, August 7, 2011

My Nikah Attire

I loveeeeeeeeeeeee my nikah attire so much that I couldn't wait to share it here !!

Nak tengok saya pakai, tunggu 2 September nanti ye ;) Siapa yang nak kad tapi belum PM address kat Facebook, sila buat cepat- cepat ye. Thanks guys !

<--- Nang if you LIKE

11 comments:

lilRed Farah said...

sweeetttttttttt!!! omg, u'll be looking gorgeous babe!

fatin syamimi abdul rashid said...

wahhhhhh . bestnyerrr nak khawin dahh . nak pergi wedding leh ? heeee

sweethOneY said...

Farihah - I hopee soo !! Aminnnn

Fatin - hehe dialu2kan kalau sudi datang :) meh alamat nak bagi kad

Redbloodsnow said...

aku tgk in black n white pic tu pun menyerlah kecantikkan baju nikah ko tu yunk.

tak sabar tgk ko in it..hehe

nanonano said...

kembang bawah ke weh? jubah ke gane ni??
aaaaaaaaaaaa xsbr nk tgkkk

..DaK KeCiK.. said...

CANTIK LA IZZA..XSABAR NK TGOK IZZA KAI NNTI..

Zumie said...

waaa gojess...da pakai kang tambah gojessss

sweethOneY said...

Zie - hehe baju nikah aku simple je yang. Just the way I want it to be :)

Na - baju kurung moden biasa je.. sabaq naa tak lama je lagi dapat tengok :p

Linda - hehe thanks linda !

Zue - harap2nya la kakak, tapi kalau kite gemuk dah tak gojes la :(

pRincESs_N said...

santek!!!!

mr_mrs mikko said...

x sabo aku nk tgk ko pkai ni....
konfirm lawo....

PutRee SeJiNjaNg said...

cantek yunk!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...