Monday, August 15, 2011

Back in KL

Yuhuuuuuu ! I'm back in KL again ! 3 hari tak online, tsk..

Weekend yang sungguh busy bagi saya. Penat amat sangat. Jumaat lepas saya pulang ke rumah. Rasanya ni last balik kampung sebelum raya dan majlis la kot. Mana taknya, lagi 2 minggu aje pun kan kita nak raya *gulp*

So balik kali ni Alhamdulillah segala hal tertunggak dah setel. Dah jumpa mak andam saya, dah tengok design pelamin.. Baju pun dah siap. Eee sukaaaaa sangat ! Harap-harap kite pakai nanti cantik :p

Tukang inai pun dah booking. Hmm, yang tak setel lagi hiasan bilik tidur lah kot.

OK itu saje saya dapat recall buat masa ni. Nak tidur, tata.

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

fatin syamimi abdul rashid said...

mesty excited kann !

pRincESs_N said...

ok...few weeks to go..pasni kne kuarantinnnn....hihihihi

peachippo said...

wooooooo ,
besnye ade org nak naek pelamin :P

nanonano said...

eee xsbr nk tgk kecantikan pengntin ni nanti. hehehe

farrah arris said...

kurusnya kamu babe... am so jealous! apsal korang semua kurus kurus ni aaaaa menyesal makan banyak #TDDMKA hehe...

Stilla Royazrie said...

Alhamdulillah,, semoga semuanya berjalan dgn lancar ananti..Amin..:)

Redbloodsnow said...

pssttt...tinggal brape minggu je lg ko nk jd bini org kan yang. tak sbr aku nk tgk ko naik pelamin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...