Friday, August 12, 2011

Aktiviti Lunch Hour Hari Jumaat


Lemau gila dua hari berturut-turut tak bangun sahur. Bangun setakat togok air tepi katil. Ayah call, sambil pejam mata je jawab.

Haaa, bangunnnnnn

Ye ayahh, bangun dah ni (mata pejam)

Sahur apa hari ni ?

Minum air je kot

Alaa, sian anak ayah..

T____T

Letak je phone, minum air tepi katil lalu terus sambung tidur. Tehehee syttt Nyna, jangan bagitau ayah aku tak bangun. Nanti ayah taknak kejut aku dah :D

Btw, ini aktiviti saya lunch hour hari Jumaat ni. Kesian Baby V dah 2 minggu saya tak mandikan dia. Kotor sangat stok boleh conteng-conteng badan dia tu.

OK bai jangan jeles hari ni kita berbuka puasa kat kampung lepas habis kerja karang terus zas nak pulang ke Perak :D


<--- Nang if you LIKE

5 comments:

pRincESs_N said...

wee..balik kg...smpat ekk buka sane? psstt..adakah tu tudung sanding ko..?? cantek!

nyna said...

haha jgn ckp tu tudung sanding

nanonano said...

wahh syoknyee..
tiap2 pg ayah kejutkan :)

Stilla Royazrie said...

hehhehe...gara2 nak sambung tido sggp ekkk togok air je...hehhe..

Redbloodsnow said...

aku nk ckppppppppp...ko dlm pic tu super lawaaaaaaaaaaa. tudung ko tue yg aku nk curikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...