Thursday, July 28, 2011

Adorable Creature

Hari tu kan, saya tidur rumah girlfriend. Sambil girlfriend dan adik beliau bekerjasama melipat kad kahwin saya, saya menghabiskan masa bermain dengan family's pet ni. Sumpah comel gila. Saya snap banyak sangat gambar, rasa sayang pulak kalau tak share barang sekeping dua kan ;p

Si mata bulat. En Tunang dah geram sesangat dengan si kitten ni ha.

Pandai main jelir lidah. Bluwek !! :p

Aktif sangat. Main sana sini. Orang tengah sibuk buat demo hantaran, situ jugak dia nak bertempek main. Orang lipat kad, situ jugak dia nak lalu. Ish, comel gila lah kelakuan.

Dalam duk kacau saya lipat kad, tiba-tiba senyap. Tengok-tengok dah elok terkangkang macam ni. Haha, comel sangat bukan terlena macam ni.. Best jugak kalau bela kucing ni kan ;)

<--- Nang if you LIKE

5 comments:

nyna said...

aku penakut kucing tp serius yg ni comel gila kan

pRincESs_N said...

comel kitten ni...tp aku ttp takut kucing...huhu

Zumie said...

comelll..i love cat

PutRee SeJiNjaNg said...

hehhee..comel nye yunk,...

Redbloodsnow said...

eee yunkkk...geram gilak aku tgk nyau tu weh. rasa aku nk lempang jerrrrr. haha. comel nah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...