Friday, June 3, 2011

Tebiat

Perempuan ni ada satu tebiat. Suka dan cepat terpengaruh dengan orang terutamanya kat blog. Nak-nak lagi pasal makanan.. Huiiii, heret jugak En Tunang kita nak pergi rasa jugak makan kat situ orang kata sedap. Kah kah. Perangai *geleng kepala

Hari tu En Tunang ajak makan Teppayanki. Saya tak mau. Sebab saya kata banyak taugeh, saya tak suka. Sekali lepas tu, Kak Jem tweet kecewa tak dapat makan Teppayanki. Saya hairan, sedap keeeee.. Ha, maka datanglah tebiat cepat terpengaruh tu. Haha.

Kih kih. Boleh tahan lah, tapi taugeh memang banyak sangatlah. Tak habis saya makan. Yang bestnya, saya pergi makan ni sorang je sebab masa lunch hour kan. En Tunang panasss je sebab hari tu ye ye taknak masa dia ajak, sekali orang cakap sedap.. Ha engkau, pergi sorang pun tak kisah :P

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

chik star said...

ceh ! mane la kawan xsentap.
haha.
:P

nanonano said...

apebende tu??
awat xley ke ms order ckp xyah buh byk taugeh tu?
huhu

ceera said...

hahaha mmg cepat nau terpengaruhnye

nyna said...

lps tu aku pulak terpengaruh dgn awak haha baguih!

pRincESs_N said...

Mmg sedap...aku suke amik beef gn salmon...

atty's said...

memang shedap..i like.

~daRLee ZuRiS~ said...

kau memang!
;P

aku still tak suka tempayaki
banned taugeh!hahaaaa

Hayati Buya said...

ikan dia sedapp.. hehe tapi buya pon tak suke taugeh. yekkk. ehehe akak, burung akak ni lorat je ikut2. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...