Friday, June 3, 2011

Jemahat !

Hooray hooray, today is Fridayyyyyy ;)

1. So what's your plan for the weekend ? I'm going to spend tomorrow with the girlfriends and Sunday will off to Melaka with fiancee. Wihihihihi.

2. Eh saya perasan sesuatu kat Nuffnang. Ada someone yang dulu rajin hari-hari duk cekidaut blog ni. Pastu hilang. Lepas tu pagi tadi tengok, ehh ada balik ko ni. Cari cerita apa entah. Lawak la. Eh srious saya peliklah kalau orang tu kan tak suka kita, tapi suka amik tau hal kita. Kenapa ye? Sebab kan saya kalau tak suka orang tu, takde maknanya nak jenguk blog dia. Apatah lagi nak amik tau kisah dia. Apatah lagi nak drop komen. What laaa this womannn. Peliklah anda ni.

3. Hari tu saya pergi salun. Trim hujung rambut yang dah rosak teruk ! Dah macam berus dawai. Grr. Lepas tu amoi tu complaint rambut saya rosak. Tehehe. Dah memang tau dah. Tapi takdelah nak buat treatment lagi. Itu nantilah. Yang penting nak trim dulu sekarang. Eh, ada opening promotion salun kat Galaxy Ampang yang hidup segan mati tak mau tu RM 4.90 je for haircut. Haha. Murah gila kan, elok tak elok I don't know. Sebabnya aku trim je.

Pastu kan, rambut saya ni tak sama panjang kiri kanan dia. Saje suka fesyen macam tu. Pastu amoi tu kata lah kenapa rambut saya tak sama panjang, saya jawablah saje fesyen. Pastu dia jawab, ooooo you pakai tudung pun mau fesyen-fesyen ke?

Why cannot auntieeee ??

4. Saya ingatkan banyak point nak membebel tadi tapi habis takat tiga je. Hehe. Happy weekend ;)

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

atty's said...

kty ni pun cadang nak potong rambut..tp tah bilanya

De' Nurul said...

weekend ni makan nasik kenduri je dari siang ke malam. kenyangggggg

nanonano said...

can la auntie,
sbb xlame lg sy nk melawa dpn suami..
ishkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...