Sunday, June 5, 2011

Gadis Kesayangan

Helo !

Hujung minggu adalah sangat penuh dengan aktiviti. Dan sekarang adalah sangat penat. Tapi hati banyak happy ;)

Lets start with Saturday thing. Had a date with the girls. Zatil drove a way long from Teluk Intan to see me here, lalala.. And Gg also tagged along, purrrrfect !

We had karaoke session.

Oh, saya tak ketinggalan juga
Walaupun mulut ada ulser, tapi tak menghalang dari menjerit-jerit dan berjoget. Ahaha. Sangat seronok. Yelled, sang and laughed like nobody business.

And I had my Tutti Fruiti for the very first time. Ahaha. Kesian tak :P Selama ni tengok je tau korang tayang-tayang dalam blog tau, saje je bakar kite tau. Kan hari ni dah dapat merasa :P

Nyums, sharing is loving ;) Timbang punya timbang, adalah RM 22. Sabar je lahhhhhh, first time maaa tak reti lagi nak agak banyak mana. Ahaha. Oh btw, untuk J Card holder, ada 10% diskaun. Jadi kalau you all ada J Card, make sure to take the advantage ;)

I am the driver of the day.

And the advantage being a driver ialah kau boleh bermanja-manja orang suapkan kau makan aiskrim :P

Tapi kadang-kadang lambat sangat so you decided to dig it yourself at the red traffic light. Tehehe.

Oh, red traffic light adalah terlalu lama. Sempat camwhoring.This year is our 10th anniversary of sisterhood :D
Saya sangat sayang mereka berdua.
I love both of them very much.

We love to hug and kiss each other :*

We had so much fun. But..

Time flies so fast, at the end of the day.. It's time to say goodbye.

Tataaaa. See ya soon, we have to meet at least once again before yours truly getting married okeh, deal?
<--- Nang if you LIKE

7 comments:

nyna said...

aku juga adalah jakun sebab tak dpt2 lg nk merasa tutti frutti sob3

nanonano said...

Jambu 3serangkai ni, hehe

wehh,tutti fruitti tuh 22hengget sbekas ke byk? Klu 1cup tu je, xjd la aku nk merasa gak, hahaha sbb kt ktn bru je bukak, tringin, tp klu mahal sgt xmo la. Huhu

sweethOneY said...

Nyna - hahaha tapi mahall laaaaaaa pejam mata je la byr :P

Nano - Kah kah, nape Jambu? :P Aah weh mahal Tutti Fruiti tu.. 1 cup tu RM 22. Actually kena pandai adjust2 senirik sebab dia ikut berat, maybe kitorang letak byk sgt benda kot. 100 gm = 5.30

pRincESs_N said...

dpt discount ke?? tutti frutti mane beb?

Zumie said...

ko makan jgk..haha tapi ko punye mahal sebab penuh..aku amik sket jek..sebab aku sorang je makan:D

Redbloodsnow said...

alahaiii..manjanyaaa. bersuap tueee..hehe. aku nak gak. ko kena suap aku if kte jumpa taw..haha

Gg said...

i LOVE ALL the pictures!! thanks, babe!! mmuahh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...