Wednesday, June 29, 2011

My Late Dinner

Semalam adalah hari yang super hypertension untuk saya, sebenarnya benda kecil-kecil je tapi.. Kalau dah tak suka, semuanya mengundang stress kan.

So semalam untuk mengubati hati saya ni, nak pergi minum Frappuccino Caramel Coffee kegemaran sepanjang masa ♥ Addi temankan, yeay. Ada orang sudi mendengar bebelan dan luahan perasaan saya. Haha, nasiblah you Addi siapa suruh teman I minum :p

Sampai rumah dalam pukul 9 lebih. Lapar la pulak kan.

Maggi ayam letak fishball, cilipadi dan telur. Nyums, tolong jangan tegur berat dah naik ke, pipi dah tembam ke apa ke. I have too much to handle now, nanti benda macam ni menambah stress aku lagi je :p

<--- Nang if you LIKE


7 comments:

si tuan putri kiUt said...

letak cilipadi tuuuuuuuuuuuuuuu alahaiiiii.... melelehh

nanonano said...

megi berat ke weh?
aku xmkn megi
xtao nape
tp klu tgk org punye trliur
nyampahh tao!

nyna said...

ee balik ni nak buat megi lah :D

lily lotus said...

wah dik, boleh ke hirup kuah letak cilipadi tu? kalau akak dah nangis dulu..hehe

sweethOneY said...

Kak faizah - Hehee melelehhh kak, mkn sambil lap air idung. hahaha

Nano - entahla, tp mkn lewat2 kan x elok. stress haku. Hahaha

Nyna - hahahaha megi sedap

Kak Lily - cilipadi tu yg sedap tu kak

pRincESs_N said...

sekali berat turun....cemane tuh...haruss happy...

sabrina said...

izza, rileks k..ko yang dah keje pun stress, sabarla.kena tempuh jugak..bersyukurla ada keje sbb apa...aku nie lagi stress sbb tgh cari keje..tak de keje waaa...nak duit...tension wei..-sabrina UKM-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...