Monday, June 20, 2011

Kerja Keras

Hai, hari semalam adalah hari penuh emosi untuk kitorang adik beradik T_T

Tapi semuanya dah okay sekarang :)

Jadi, saya nak update cerita hujung minggu hari tu. Hari Sabtu macam biasa kerja, sepatutnya balik pukul 2.30 petang tapi sebab bos masuk lambat jadi kena tahan, pukul 3 macam tu baru balik. Sianlah En Tunang dah setia tunggu saya, sebab nak pergi uruskan hal kad kami :D

Btw, kad kahwin kami buat di kedai di Shah Alam. Booking masa Pameran Pengantin bulan 3 hari tu, hehe. Lama gila kan. Konon takut terlepas promosi. Padahal lepas tu berlambak-lambak pameran pengantin ni, pastu tiap kali pameran pun balik-balik vendor yang sama jugak masuk kan kan ?

Kedai kad kahwin yang mana, tunggu lepas saya dapat kad.. Saya akan bagitau. Boleh la buat review sekali kan. Hehehe. Sebenarnya kan hari tu masa Pameran Pengantin bulan 1 kot, kami dah tempah harga promosi jugak dekat satu kedai ni. Booking fee je, RM 50. Tapi kedainya dekat Seremban. Masa booking tu tak fikir panjang sangat sebab kad diorang sangat amat comel dan unik macam kad birthday dah, semuanya diuruskan online je. Tapi lepas tu rasa susah sikit lah, maka cancel yang itu dah beralih pada kedai sekarang ni.

So, Sabtu hari tu pergi bayar confirmation fee. Dan sign artwork diorang. Lepas tu pilih gift box yang berkenan di hati sebab tempah 1000 keping kad, percuma 1000 gift box dan juga 2 bunting. Hmm, pasal bunting tengah fikir lagi. Nak letak nama je ke atau gambar sekali ? Kalau nak letak gambar, kena ajak Cik Photographer pergi buat photoshoot ni :D

Hmmmmm, banyak yang tengah fikir dalam kepala ni. Nak DIY itu, ini hihihihi sempat ke tidak entah. Nak deco hantaran lagi. Lepas tu nak DIY bunga manggar. Nak DIY souvenir lagi. Hmm, banyak sangat fikir ni. Hmm, lagi saya pening lah fikirkan veil ni. Veil mak andam untuk sanding saya kurang berkenan, macam old fashion sikit. Rasa nak buat sendiri. Tapi reti ke? Ha, itu masalah jugak tu. Hahaha. Veil untuk nikah pun tak cari lagi. Kena tunggu baju nikah siap dulu baru boleh bawak pergi jumpa mak andam mintak tolong dia carikan veil yang sesuai.

Ok, goodluck untuk diri saya :)

<--- Nang if you LIKE

4 comments:

pRincESs_N said...

hohoho....pelan2 kayuh haa...

~daRLee ZuRiS~ said...

yey..yey!!tak lama g dah
good luck juga!
pelan2 ye.jangan stress :)

Erina Asmawani said...

all the best yunk ;)tggal sebulan 2 ni adalah masa yg paling pack, rasa cam tak cukup 24 jam je sehari..

Zumie said...

muke nampak suci je haha ...:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...