Thursday, June 2, 2011

Pissed Off

Hi.

Hari ni berasa sangat marah dan annoyed dan pissed off dan menyampah dan semuanya lah. Ok, not today only. Tapi dah lama dah rasa macam ni.

Bosan.

I need something to spice up my life.

Why do I changed my job beforeeee. Tskk. I must said bad decision tapi ada hikmahnya, kalau tak tukar kerja tak merasalah saya pakai Baby V.

Sebenarnya kan kan kan, saya ada menanam cita-cita nak jadi surirumah sepenuh masa lah selepas kahwin. Shhhhttttttt jangan nak complaint banyak, ni plan aje. Nanti mula lah tu ada yang cakap masuk U tapi nak jadi surirumah je?

Aku ni kalau mood dah tak baik, dengan semua orang pun boleh jadi gaduh :p

Okayyy, next !!!

Try pakai inner ada awning, rasanya okay kot. Muka tak menjadi bulat sangat. Tehehe :D

Helpppppp, what to do untuk mengembalikan semangat dalam diri ni :(

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

viruspadu said...

cita-cita kita sama :)

nanonano said...

kepandaian msg2 xperlu ditunjuk atau dibanggakan,
ckup ilmu didada dah..
kite nk kerja ke nk duk umah ke
asal xnyusahkan org dah..
nak2 dh ade suami kan..dah ade yg tggung..so y not??

~daRLee ZuRiS~ said...

apa lagi..jom join aku lah pas kawen ye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...