Thursday, June 16, 2011

Happy Thursday !

Helooo, morning ;)

Bertenaga semacam pagi ni. Hehe. Tak ada apa pun, taklah semangat sangat nak pergi kerja. Tapi pagi-pagi mestilah kena ceria, barulah hari ni akan berjalan lancar je kan, kan? Saya percaya kalau pagi-pagi lagi mood kita dah spoilt, makanya satu hari tu pasti rasa tak kena jugak. Hehe.

Soooo, breakfast apa pagi ni ? Saya jarang breakfast berat-berat, selalu ambil 2 biji telur setengah masak je. Tapi pagi ni rasa nak makan berat sikit, kita beli bihun goreng :)

Sampai ofis, makan laju-laju sebelum CEO masuk. Haha.

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

pRincESs_N said...

dugaan...aku pose...

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

nanonano said...

mcm biase,
ns lemak...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...