Wednesday, June 15, 2011

Kecewa

Tsk, kecewa tau tak kecewaaaaaaaaaaaa.

Semangat dan excited saya menunggu petang ni sebab lepas kerja ada spa appointment kat Amarylizz Spa. Tapi baru ni staff diorang call sebab masseur tak berapa sihat, makanya tunda esok. Takpelah, esok pun esoklah janji dapat pergi jugak :)

Again, saya nak redeem kupon :D Alahai, bestnya.

Erm, baru teringat, sepatutnya dapat kad keahlian. Tapi hari tu diorang tak bagi kad apa-apa pun. Mungkin lupa kot, takpe. Esok saya ingatkan.

Best tau spa ni. Memang kalau korang duduk area Kota Damansara sana, sila la pergi. Saya yang di Kepong ni pun sanggup pergi sebab best. Kalau nak ada diskaun, meh meh pergi dengan saya. Sebab saya member dekat sana, kalau bawak kawan.. Kawan akan dapat 50% diskaun ;)

Eh, dah macam duta Amarylizz pulak. Ahaks, bukan apa.. Benda baik kan elok dikongsi.

<--- Nang if you LIKE

2 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh kau yunk. siap ada keahlian ek. kalauuuu lah kau dok sini..kan best. ada gak aku partner gi spa.

aku tak pernah g spa taw. xde yg nk temankan :(

pRincESs_N said...

da tgk offer tu..menarikss tertarikss...tp jaohnyerrr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...