Tuesday, June 28, 2011

Apa Hukumnya ?

Saya ada kemusykilan, tak pasti sesuai ke tidak nak tanya di sini.. Tapi nak tanya jugak, siapa rasa boleh jawab.. Ada pengetahuan tentang ni, tolong share ye.

Perempuan yang sedang period boleh masuk masjid tak ?

Dulu belajar rasanya tak boleh. Rasanya, Ya Allah nampak sangat dah lama gila tak buka buku agama kan. Saya cuba search di internet, ada banyak sumber lah. Ada yang cakap boleh. Ada yang cakap tak.

Antara yang saya jumpa ;

1. Sumber 1
2. Sumber 2

Mintak tolong kalau ada siapa yang jelas tentang hukum ni, sharekan ye.

Thanx !

<--- Nang if you LIKE

1 comment:

nanonano said...

mu pi msuk forum org2 indon ke weh?
pening aku nk baca
tp menurut arwah ayah aku yg pernah jadi imam tuh,
dia xkasi weh..
kotor katenye
wallahualam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...