Saturday, May 14, 2011

#TDDMKA

Hi !

Yaaa, akhirnya blogger ni okay pun. Sabar je lah lama gila buat maintenance. Tertekan jiwa kitorang para blogger ni tau :P

Semalam duk mengular je lebih, melayan video oh yeah kat youtube. Sama la plak macam Ceera ni. Ahaks. Aku tengok orang asyik tangan di dada, mata ke atas.. Tak paham lawak tu, jadinya laju-laju tengok oh yeah kat youtube.

Bukan oh yeah sentap je aku layan semalam, macam-macam lagi aku tengok. Sinetron Spa' U pun aku habiskan sampai 7 episod tau. Haha.

Nak share satu video oh yeah sentap yang paling kelakar pada aku. Gelak sampai keluar air mata. Empat kali tengok pun, gelak gitu jugak.



Layannnnn, selamat berhujung minggu ;)

<--- Nang if you LIKE

1 comment:

nyna said...

haha lawak kan.tp aku xsuka sgt ohyeah.mcm kdg2 lawak dia aku tak paham hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...