Wednesday, May 11, 2011

Panas

Hi, lately ni cuaca sangat panas kan. Terutamanya hari Ahad yang lepas.

En Tunang bawak saya pergi Nilai 3. Konon nak shopping apa yang patut. Tapi sebab cuaca terlampau panas walaupun masa tu dah pukul 5, saya takde mood !! Panas sampai pening kepala, boleh bayang tak ? Dengan orang ramainyaa.. Hadehhh.

Pastu kan pastu kann.. Nampak ni

Ada beca lah ! Ajak En Tunang naik. Haha. Orang ajak datang shopping, dia nak ajak naik beca pulak. Tengah-tengah panas terik pulak tu. Of courselah permintaan aku tu tak dilayan kan :P

Kenapa panas sangat ye? Saya dah tak sihat ni. Sakit tekak dan nak demam T_T

Korang jaga diri ye, minum air mineral banyak-banyakkk..

P.s Kesimpulannya pergi Nilai 3 hari tu tapi tak ada shopping apa pun. Lain kali aje lah, at least dah tengok apa yang patut (kononnya)

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

atty's said...

kty pun ..mak ada ajak g nilai 3 masa ahad tu..tp tak larat kenangkan cocer panas sgt..terus cancel

Roxy said...

time2 kemarau ni elak ler p nilai tu..ahahahaha..nilai tu tempat die lagi la terase bahang die yang..

Hayati Buya said...

Melaka pon panas tak hingat dunia. adoiii

chik star said...

kat nilai brg2 hiasan rumah pon bnyk yg murah murah kan..
bestnye bila la nk pegi..

dlu pegi time belum kawin, mnelah amik pusing sgt pasal brg rumh ni..
haha.

Zumie said...

skng kan memang panas..malam pon panas rasa nak bogel je ahha..

ko pergi nilai ye..

pRincESs_N said...

Nilai3 mmg panass ya amatt..pasni dtg tgk bkenan trus borongg je..

Redbloodsnow said...

rupanya kat semenanjung pun panas gak ek. aku ingat kat kuching je..hehe. tak tahan aku panas time mlm2 taw. x leh tido

rasa nk pasang akon je...miahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...