Saturday, May 28, 2011

Must Grab : Spa Murah !!

Oh, ada juga yang teruja dengan MAD Spa Review aku tu ye. Hehehe. Nak pergi tak spa murah macam tu? Sebab ada lagi spa deal yang murah dan hopefullynya best la kan ;) Apa kata korang try, nanti cerita kat aku pulak best ke tidak..

RM48 instead of RM384 for: Dermalogica Facial + Aromatherapy Massage + Body Toning + Foot Soak & Light refreshments at Tini's Spa, 2 Locations [88% OFF]

2 Locations tu dekat Ampang dengan Shah Alam. Korang cekidaut sendirilah dekat page tu nanti.

Nampak cozy dan tempting gila.. Tergoda, tapi saya dah ada spa appointment dah. Karang semua deal saya nak beli, bila masa nak redeemnya kan. Jadinya ni untuk korang.. Yeayy !!

Klik kalau korang nak beli deal ni ;)

Eh, cop ! Jangan lupa register MilkADeal dulu. Dah alang-alang tu, pergila register Churp churp sekali :P (sempatttttttt. Haha)

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

macam besttt!!!

Redbloodsnow said...

aku aritu tak sempat nk buat spa ni. terus dh habis MAD deal dia..haipp..rugi..hehe

sweethOneY said...

Nemo - Hehe best

Zie - Ahahaha sabar je la yunk. Tu lenkali kena cepat2 kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...