Sunday, May 29, 2011

Blogger : Meeting Erina

Hi.

Kali pertama saya jumpa Ena masa beliau kahwin hari tu. Dan hari Sabtu lepas, kitorang ada date lagi. Kali ni barulahhh dapat jumpa sembang puas-puas. Itupun macam-macam cobaan on the way nak jumpa tu. Dengan yang tayar pancitnya, dengan sesatnya. Haha. Tapi akhirnya, dapat gak jumpa.

Nice meeting you, yunk ;)

P.s Ena ni comel tau !

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

Erina Asmawani said...

Nice to meet u too yunk :D
Memang dugaan tol kan..sekali wat bzztt bzzttt x sampai 7 minit pun
(-_-"). Papepun pastu kite enjoy borak n makannnnn! hehe.

awak pun comey shweet mweet je.Si langsing yg comey :D

Redbloodsnow said...

wahh..best lah dh jumpa erina. aku jugak yg belum...sobsobsob

sweethOneY said...

Ena - ehe tu laaaa klo tau tunggu turn, Izza dah pegi dulu dah sebelum tu :P

Zie - hehe ko jauh yangggg if dekat memang boleh jumpa je kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...