Monday, May 9, 2011

Iim ♥ Izza


Jiwang tak? Jiwang tak? Ingat korang je boleh jiwang, gua pun boleh jiwang jugakkkk :P Tetibe. Hahahaha.

Dia yang jiwang, bukan saya. Ahaks. Takdelah, saya yang tulis lah. Tapi sengaja tuduh dia yang tulis lepas tu. Saya tau kalau dia yang tulis takdenya Iim ♥ Izza. Mesti akan jadi Izza ♥ Iim. Ahahaha. Standard lah kan, semua taknak mengaku dia sayang orang tu lebih :P Oh, tengok bentuk-bentuk love ni, baru teringat cincin kahwin saya belum engrave lagi. Asyik lupa. Nak buat I ♥ I . Cukup jiwang tak ?

Senja-senja pergi pantai. Nak tengok sunset tapi tak sempat. Tskkkk. Sampai-sampai je, matahari pun sudah hampir terbenam..

Subhanallah, cantik kan pemandangan ni..

And I am one very happy lady ;) Sangat bersyukur atas segalanya.

<--- Nang if you LIKE

3 comments:

Zumie said...

ceh nak jugak tu kate im haha...sweet sangat:D

pRincESs_N said...

so swet...dating tepi pantai...

Redbloodsnow said...

ALOLOLO....soooooo romantikkl. aku lom lg berkesempatan nk melakar nama aku n dillah atas pasir. pasalnya tak pernah ke pantai since with dillah ni...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...