Monday, May 9, 2011

When You Have Too Much To Tell

Helo, hi ;)

Monday blues ? Aku, hari-hari pun blues. Haha. Tapi hari ni berjaya sampai ofis awal, yippieee ! How's your weekend ? Mine was awesome. I have a lot to tell, but don't know where to start.

Err, let me start with this ..

The best satay kambing I've ever taste ! Sedap !!!

I'm not sure which picture is more convincing so I decided to put both. Ahaha. Can ? Best, best, best tengok gambar pun dah rasa teringin nak pergi lagi. Dia ni gerai je, dekat area Galaxy Ampang tu. Err, ke Kampung Pandan ek ? Excuse me, aku memang failed bab jalan ni. Wherever it is, ia adalah memang sedap ! En Tunang kata ini makanan Jawa tulen ni. Betul ke ? Satay kambing served with white rice. Eh yang hitam-hitam itu bukan hangus ye, itu kuah kicapnya. Pergilah rasa tau, pergi tauuu (suruh orang pergi rasa, tapi direction bagi pun failed. Ahaks)

<--- Nang if you LIKE

8 comments:

KiUk said...

tetibe ngidam nak makan satay! huhu..

atty's said...

ya allah terliur..kty nengok satay kambin..

Zumie said...

sedapnye..yayang bile nak lanje?:P

sweethOneY said...

Kiuk - hehe, boleh la pergi cari pasni ;)

Kak ty - Ampunnn kak ty, ajaklah along g carik.. dating kt gerai sate kambing pasni. Hehe. best tau satay ni

Zue - Jom jommm I no hal ;)

nyna said...

apesal terliur jugak walaupun aku tak makan kambing huhu

sweethOneY said...

Nyna - sebab rupanya nampak sodappp. hahaha

pRincESs_N said...

sate kambing je ke..?? ayam or daging x do..?

Redbloodsnow said...

bapak giler nangis aku tgk satay kambeng tu yangggg. arghhhhhhh! tak pernah plak aku mkn satay kambeng taw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...