Tuesday, May 31, 2011

Food : Big Brother

Actually, saya dan Erina ada date tu kerana kami sama-sama beli voucher MilkADeal kat situ. Dekat My Body Secrets, so apa kami buat adalah secret ye :P kalau Erina ada cerita itu nasib koranglah dapat tau. Hehe

So, after the bzzttt bzzzttt session (eh, macam terbagitau je. Hehe), we went for makan-makan session. Pusing-pusing dekat The Strand tu. Memasing tak biasa jalan kat situ. Nampak restoran Big Brother ni, rasa macam pernah nampak blogger review. Eh Elyn, kita nampak restoran Ayer Rocks jugak !

Kambing adalah sedap gila. Dan banyak gila. Dan berbaloi dengan harganya :D

Ena yang happy go lucky aje orangnya.

Not bad juga ye Kota Damansara ni. Walaupun berbelit-belit kerana saya tak biasa, tapi banyak juga kedai-kedai menarik kat sini :D

Oh, yang pasal deal kali ni. I'm not so happy about it. Lain kali selidik betul-betul dulu kot. Taklah kena tipu, tapi rasa macam tertipu. Ayat belit-belit ni. Err, ayat ringkas dia.. Oklah, saya ceritalah habis-habisan :P Kami pergi buat IPL permanent underarms hair removal. Tapi rupanya untuk mendapatkan permanent tu, kena sign up package la pulak. Cis. Ingatkan sekali pergi dah ok, sebab katanya deal tu tulis permanent kannnn. So, lain kali selidik dulu. Tapi takpe, I still love MilkADeal ;)

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

nanonano said...

apsal lain mcm je rupe kambing mu tuh? ekekkeke

atty's said...

bagus jugak izza buat entry kasi tau..lepas ni kena tgk betul2.kan

Erina Asmawani said...

kannn..dekat voucher tu takde state pun yang ni untuk first treatment je..haih..xpe2,pas ni kite lebeh berhati2 ;)

ok, tgk makanan itu bikin saya lapar balikkkk...nyam nyam.

sweethOneY said...

Nano - Hahahha macam rupa apa weh :P

Kty - Tu la kak, frust jap kitorang hari tu.. mana tau untuk permanent kena pegi subscribe package pulak

Zumie said...

eh syg xmo makan kambiang selalu okay..ahhaha...

~daRLee ZuRiS~ said...

pas kawen takpe makan kambing hari2 pun.hahahaa..
mana tak hilang lemak tepu.asyik makannnn je
;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...