Tuesday, May 31, 2011

B2B : Kain Untuk Family

Hari Ahad lepas, adik-adik ajak pergi beli kain. Nak buat baju untuk wedding kakaknya ni. 3 bulan 3 hari lagi yawwww !

Sebenarnya boleh je budak-budak tu pergi sendiri tapi saje suka lettewww nak kakaknya ni jugak nak membawak kan kann :P

Ke Jakel kita. Cik bakal pengantin perlu nak kuruskan badan lagi, tapi rasanya lelemak ni semua dah tepu dan degil lah, takbley jalan dah !

So, kain untuk family dah setel. Tinggal nak hantar tailor. Adik-adik aku ni excited banget nak tempah baju, nak yang glamor vogue da vasss je. Haha. Semangat ye korang, jangan mengalahkan kakak pengantin dah la :P Hihi, aku sukaaaaaa tengok diorang semangat. Dahla baju family sama kan, mesti comel je gambar family nanti :)

Habis shopping, ni budak ni nak makan Subway pulokk. Ey, budak ni kan.. Garang owh. Garang tapi kuat nangis. Hahaha, motip aku cerita kat sini? Macam cari gaduh je. Hahaha :P

Try amik wrap punya. Ternyata tidak memuaskan. Lain kali nak amik yang macam biasa aje lah.

Untuk majlis nanti, warna temanya ;

Nikah : Putih
Sanding : Pengantin merah hitam, family hijau, girlfriends cream
Bertandang : Pengantin purple, family grey
OK. Kasut malam nikah tak cari lagi. Banyak benda lagi nak buat ni.

P.s Ehhhhhhhhhh, saya sudah confused. Akak Zuris, pernah cakap kaler pink ke untuk girlfriends? Alamak, hilang ingatan la :| Cani, cani.. Kawan baik, kawan rapat, kakak-kakak kesayangan semuanya lahhhhhh.. semuanya girlfriends saya.. Susah tak nak cari baju kaler cream? Kalau sudi, carilah baju raya kaler cream ye ye ye? :*
<--- Nang if you LIKE

10 comments:

nanonano said...

kurus wehhhhhhhhhhhh
mkn ati akuuuu....

eh harusla nk suruh kakaknye yg bwk
ley naik kete baru
ekekke

si tuan putri kiUt said...

wahhwahhhh seronokk eh nak tawenn kan kan.....jgn lupa jempott ek...hihi

nyna said...

hello motip bercerita aku garang
memang cari gaduh ni grrrrr :P

Erina Asmawani said...

bestkan sisters day out! Haruslah merela pun semangat2..kakak nak tawen kan ;)

kurus dah tu yunk..

viruspadu said...

suka tgk cara pakai tudung :)

Zumie said...

syg..cream?

atty's said...

pejam celik..pejam celik.dah dekat dah waktunya ,

~daRLee ZuRiS~ said...

ehh..cream?
bukan haritu kata pink ke?
ke girlfriends lain?
:(

Anonymous. said...

kamu sungguh kurus, slim dan menarik! sudahlah, lupakan hasrat untuk lebih kurus lagi, kerana kalau ini kamu katakan TIDAK kurus, then kami kami yang chubby gebu ni nak letak kat kategori mana lagi? ;)

sepet a.k.a zack_u said...

kau dah kurus gila kot...tapi kau tetap cun kat mata aku..selamat berdebar2 nak kawen..ahahahha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...