Thursday, May 19, 2011

Baby V

Ye, yee memang nampak poyo pun siap bagi nama kat kereta. Hahaha. Tapi biarlah, hari ni je nak poyo. Esok-esok saya cuba tak memoyo dah ye? :P

Setelah beberapa minggu menguruskan hal pembelian kereta pertamaku, akhirnya semalam dapat juga kat tangan aku ni. Syukurrr. Penantian memang satu penyeksaan.

Masih berplastik. Tapi saya suruh sales assistant tu togelkan. Takmau saya drive kereta ada plastik lagi.

Inilah kereta pertama saya. Kereta pertama, loan pertama, komitmen pertama. Memang sangat syukur ada rezeki untuk pakai kereta idaman ni :) Dan dekat sini saya berkongsi kegembiraan saya dengan kawan-kawan saya.

Pertama kali Baby V hantar saya ke ofis. Hihi. Excited dan teruja lain macam.

<--- Nang if you LIKE

17 comments:

Zumie said...

congrts sebab dapat kete idaman..tantekkkk

nanonano said...

serius bangga weh ade kete hasel dr duit sdiri neh,
heheh lg2 bangga klu kete vios..
kemah molekkkkkk body dia..
harga pun kemah la kan,,
syabas inspector syahab!

pRincESs_N said...

Tumpang happy!!! Enjoy beb!!

Anonymous. said...

omg, i'm calling my vios 'baby V' too!!! ;)

-eLyNhere- said...

congrats babe! wahh melets ni tau! dgn nak kawin ape bagai.. sekali, nahhhhh vios sedas. murah rezeki.. =)

sweethOneY said...

zue - hihi. tu lah syukur yang.. tq.. jom ronda2

Nano - mekaseh yggg!! Sampai skrg aku pun still tak percaya aku boleh beli kereta tu.. rasa terharu dan syukur srious tak tipuuu.. :( syukur sgt dimurahkan rezeki.. nnt mu turun KL bleh la kita jalan2 naik Baby V ni :)

Ayein - Thanx babeeee <3

Anonymous - Hehe, yeke wak? Biasalah sebab V kan.. mula2 I nak panggil Lady V, tapi masa dah dpt kat tangan tu rasa syg gila.. terus panggil Baby V :D

De' Nurul said...

tahniah beb!!!! aku pulak yang teruja. ha lah. blog baru. biasalah aku kannnn. hehe

nyna said...

yey saya bangga dengan kakak saya *eh :P

Hayati Buya said...

akakkk kereta baru ehhh congrats :D

Redbloodsnow said...

wahhh...dh ada keta baruuu lahhh. psstt, keta pertama yg kita beli mmg akan menjadi sentimental value kan :)

~daRLee ZuRiS~ said...

yeaaa..yeaa!!!
alhamdulillah...

atty's said...

tahniah izza..

Faizaharis2 said...

nak naikk nak naikkk!!! hehehe
tahniahhhhhhhhhh3...

PutRee SeJiNjaNg said...

wah best nya...huhuhu..nanti bawak tila jln2 ekkk..huhu

Zati Tarhizi said...

Wowww vios putih! Nak naik nak naikkk. Haha :D

ceera said...

cantiknye keta ko!!!
congrats babe.

MieZa said...

wahhh...nak naik..bila nk bawak mieza naik baby v?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...