Friday, May 20, 2011

Dengan Yes Life, Semuanya Tak Mustahil ;)

Saya dah lama teringin nak ada iPad, tapi poket dan masa belum mengizinkan lagi T__T

Tapi untuk korang yang dah ada iPad, saya nak share sesuatu.

Tau tak, korang sekarang boleh jadikan iPad tu sebagai telefon jugak???? Cool kan? Dengan Yes Life, boleh buat magik iPad bertukar menjadi phone. Hihi.

Nak tau lebih lanjut, klik sini Jadikan iPad anda sebagai telefon juga!

Eh, satu lagi.. join "Say YES, Win BIG" lepas tu lengkapkan slogan dan ada peluang untuk menang iPad 2. Jom cuba nasib sama-sama nak :D

<--- Nang if you LIKE

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...