Thursday, April 14, 2011

Vain II

Saya cuba-cuba style baru. Ini nama dia hentam sajelah :D

Nak tutorial shawl yang best-best, cari je kat Youtube.. Banyak sangat ;)

Yang benar,
Gadis vain.

<--- Nang if you LIKE

7 comments:

pRincESs_N said...

Wuuuu...belit2 cemane nih beb...klo aku pkai mau tjerut dek rentap si Aryyan..

nyna said...

cewahhhh cung dah kakak awok ni :)

nanonano said...

adehh la..
aku kalu pg2 pun pkai cmni gak atas katel klu sejuk
kelubung ngn slimut
gni le rupenye..
aaaaaaa????

Redbloodsnow said...

LAWA YUNK. AKU SELALU NK TRY BUAT STYLE TERBARU CIPTAAN AKU SENDIRI. TP HASIL NYA BURUK..HAHAHA :D

Zumie said...

comel...stylo da kawan sorang ni cam yunaanaa

~daRLee ZuRiS~ said...

mau laki aku terjerit2 panggil kalau aku pakai camnie.lama sangat nak bersiapnye.
imm penyabar ek??tak kisah bini dia bersiap lambat ti?hahaaa

PutRee SeJiNjaNg said...

lawa sangat yunk...sukee2...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...