Friday, April 15, 2011

Selamat Tinggal Cermin Mata

Salam dan hello semua.

Hari tu, saya ada beli voucher di Groupon Malaysia. Best website tu. Lebih kurang macam MilkADeal lah. Boleh pergi jenguk ye :P

Oh, ha.. Voucher tu. Saya beli dua pasang contact lens di Fokus Point, Times Square. 50% off. Memang berbaloi-baloi. Dah lama sangat tak pakai contact lens, siap masa nak pakai semalam hati jadi dup dap. Okay ke saya nak pakai ni, nanti mata kena infection lagi tak macam dulu. Nanti jadi bengkak dan merah-merah lagi tak macam dulu. Dalam risau-risau tu, pakai jugak. Kita cuba. Hik.

Beli satu pair kaler kelabu. Satu lagi kaler coklat. Oh, power mata dulu sebelah 175, sebelah lagi 200. Sekarang dah sama rata, 200 dua-dua belah T_____________T

Akhirnya kita berjodoh semula wahai contact lens *air mata kegembiraan

Ini pertama kali cuba brand FreshKon. Mata okay, boleh terima cuma rasa sedikit kering lah. Nak buat macam mana ye?

<--- Nang if you LIKE

6 comments:

Redbloodsnow said...

HEHEHE...SENYUMAN HEPINESS TUE..HIKSS. LAWA KO SERBA HITAM. AKU NNTI PUN N BELI LENS GAK. TP PAKAI UTK MELARAM. TGH PUJUK DILLAH BAGI AKU PAKAI...HAHA

~daRLee ZuRiS~ said...

haaa..pakai lens nampaklah muda sikit.ngegeee

Nem0 o0h Nem0 said...

kan ade eyemor yg sesuai utk pakai contct lens tu. ko try pkai nti mesti ok.aku pakai lens brand ni gak..

nanonano said...

awat pkai CL mate jd besar sbelah?
huhuhu :p

chik star said...

comel la shwl ala ala hana tajima
:D

PutRee SeJiNjaNg said...

so sweet...berseri2 je muka bakal pengantin ni...

psstt yunk comel arr izza pakai shawl gitu...suka nengok...sesuai sangat ngan izza tau...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...